imah / puisi / tuju
puisi

tuju

tuju

Anjeun pasihan abdi naskah,
hatur nuhun kanggo tawaran.
Hiji cara pikeun hirup hirup,
tambahkeun kana koffer kuring.

Lalakon anjeun ngan hiji,
seueur naskah anu dipasihkeun.
Entong kesel,
upami anjeun henteu dipilih.

Kuring nyiptakeun kahirupan kuring,
cara kuring ningali pas.
Nyandak sareng milih,
mangrupikeun kado anu paling hébat.

Kantos nalika kuring ditaros,
lamun kuring alus,
nyalira kuring ngajawab,
kalayan sadaya mamang dihapus.

- Nyarios

Tambah Comment

Pencét didieu pikeun masangkeun komentar

Bagikeun sudut pandang anjeun

basa

Gabung sareng klub

Janten anu munggaran terang iraha urang pasang waleran énggal pikeun patarosan spiritual anjeun.

Tuturkeun Mytika

%d blogger kawas kieu: