imah / Kembar Flames & Cinta Ilahi / Naha seuneu kembar tiasa sami jenis kelamin?
Kembar Flames & Cinta Ilahi

Naha seuneu kembar tiasa sami jenis kelamin?

Naha seuneu kembar tiasa sami jenis kelamin?

enya, seuneu kembar tiasa sami jinisna. Sedengkeun sababaraha kembar sabalikna, ieu mah sok kasus batur. Masih aya hiji jiwa anu beulah tapi pamisahna tiasa lumangsung ku sababaraha cara anu béda. Sababaraha tiasa gaduh seueur kamiripan atanapi bahkan mirip. Sababaraha anu romantis sedengkeun anu sanésna platonis. Sababaraha aya umur anu sami sedengkeun anu sanésna mangrupikeun generasi anu béda.

Sedengkeun seuneu kembar aya dina sagala rupa, sapertos kahirupan, aya alesan anu pas pikeun unggal aspék.

Urang beulah sorangan
ti hiji dugi ka dua
Janten urang tiasa ngaraos
cinta anu leres pisan
Kaayaan saimbang
ngabagi pandangan urang
Henteu pisik
murni kuring sareng anjeun

- Mytika

2 Komentar

Pencét didieu pikeun masangkeun komentar

Bagikeun sudut pandang anjeun

  • Émbaran sanés anu sanés sareng ditulis ogé !!! Kuring leres-leres resonasi sareng anu ieu! Nyerat nyerat sapertos biasa, teras-terasan ngagurilap🖤🖤

basa

Gabung sareng klub

Janten anu munggaran terang iraha urang pasang waleran énggal pikeun patarosan spiritual anjeun.

Tuturkeun Mytika

%d blogger kawas kieu: