imah / puisi / Teu kadenge
puisi

Teu kadenge

Teu kadenge

Kahirupan didamel pikeun sadayana
Henteu museur ka lalaki waé
Wisel anjing téh buktina

- Nyarios

Tambah Comment

Pencét didieu pikeun masangkeun komentar

Bagikeun sudut pandang anjeun

basa

Gabung sareng klub

Janten anu munggaran terang iraha urang pasang waleran énggal pikeun patarosan spiritual anjeun.

Tuturkeun Mytika

%d blogger kawas kieu: