imah / puisi / taya sahijieun
puisi

taya sahijieun

taya sahijieun

Teu aya anu sampurna,
Abdi nguping aranjeunna nyarios,
méré Ego alesan maén.

Dilaksanakeun deui,
dina unggal kasempetan,
acan kahirupan ngagaduhan cara pikeun nyobaan ngalangkungan kuring.

Niat kuring murni,
anjeun sering salah paham,
Kuring leres-leres paduli sabab di dinya kuring kantos nangtung.

Abdi henteu tiasa ngabantosan,
kumaha asa jadi lain,
réspon geuwat, ayeuna jaga aranjeunna sapertos indung.

Sambungan ieu abdi gaduh,
kalayan sagala aya,
miharep ogé, pinuh ku niat kuring.

Kasalahan,
nuhun, sababaraha bakal nyarios kuring ngadamel sababaraha,
aranjeunna nyusun kuring kana hiji, ayeuna nyarios langsung ka anjeun.

Kuring ngahargaan anjeun sabab anjeun sampurna,
cara anjeun,
pikeun patarosan éta, bakal janten patarosan anu nyiptakeun, Gusti.

- Nyarios

2 Komentar

Pencét didieu pikeun masangkeun komentar

Bagikeun sudut pandang anjeun

basa

Gabung sareng klub

Janten anu munggaran terang iraha urang pasang waleran énggal pikeun patarosan spiritual anjeun.

Tuturkeun Mytika

%d blogger kawas kieu: