imah / spiritualitas

Tag - spiritualitas

puisi

pamaén

Jutaan rupa anu kuring ningali, tujuh babaturan kuring neuteup ka kuring. Seueur panyamaran anu aranjeunna candak, saha anu gigireun nyamar? Ngarobih penampilan fisik, sanaos ngan tujuh pilihan ...

puisi

tuju

Anjeun pasihan abdi naskah, hatur nuhun kanggo tawaran éta. Cara hirup hirup, tambahkeun kana koffer kuring. Lalakon anjeun ngan ukur hiji, seueur naskah anu dipasihkeun. Entong kesel, upami anjeun henteu ...

puisi

lapisan

Buka caket eunteung, tingali sabaraha langkung geulis? Lapisan Égo, dilucuti ti luar. Beuki jauh tina naon waé, kirang kaendahan anjeun ningali. Saha waé anu anjeun kéngingkeun ...

puisi

taya sahijieun

Teu aya anu sampurna, kuring nguping aranjeunna nyarios, masihan ka Ego alesan pikeun maén. Dilaksanakeun deui, dina unggal kasempetan, tapi kahirupan ngagaduhan cara pikeun nyobaan ngalangkungan kuring ...

basa

Gabung sareng klub

Janten anu munggaran terang iraha urang pasang waleran énggal pikeun patarosan spiritual anjeun.

Tuturkeun Mytika