imah / Lampu Kembar

Tag - Kembar Flames

puisi

pangakuan

Raray terus robih, nalika kuring ningali anjeunna gugup. Iraha nyarios "lirén", kalayan kemungkinan sajajalan? Rébuan rupa, unggal dibayangkeun. Masing-masing deui kageulisan ...

puisi

magnet

Gagasan Pamisahan Dicabak jadi dua teras sumebar Pikeun milari jalan urang deui di antara seueur Pikeun mikawanoh silih ngaliwatan perasaan Pikeun nyandak kabisat raksasa sareng terang urang ...

basa

Gabung sareng klub

Janten anu munggaran terang iraha urang pasang waleran énggal pikeun patarosan spiritual anjeun.

Tuturkeun Mytika