imah / rohani

Tag - spiritual

puisi

Tikél Tikét

Urgency asalna tina Waktu Mikir yén éta kawates Henteu Ngantep anjeun ningali éta Henteu Aya - Nyarios

puisi

Focus

Teras sadar yén énergi anu difokuskeun mangrupikeun kanyataan anu leres. - Nyarios

puisi

reinkarnasi

Siga budak leutik Anjeunna ngarasa ambisius Hoyong ngambil alih dunya Teras robih Nalika ngantepkeun dunya Anjeunna karaos tengtrem Sapertos sepuh siga sepuh ...

puisi

ABC urang

Otak tiasa ngabédakeun sajajalan takwa anu saé ngabantosan upami terang yén kaleungitan kedah henteu neken persépsi, patarosan, réspon anu ngagulkeun arah universal ...

puisi

Windows

Di tukangeun unggal soca, hirup anggepan bebeneran, ngadangukeun mangrupakeun konci.

- Mytika

basa

Gabung sareng klub

Janten anu munggaran terang iraha urang pasang waleran énggal pikeun patarosan spiritual anjeun.

Tuturkeun Mytika