imah / pantun

Tag - pantun

puisi

lapisan

Buka caket eunteung, tingali sabaraha langkung geulis? Lapisan Égo, dilucuti ti luar. Beuki jauh tina naon waé, kirang kaendahan anjeun ningali. Saha waé anu anjeun kéngingkeun ...

puisi

taya sahijieun

Teu aya anu sampurna, kuring nguping aranjeunna nyarios, masihan ka Ego alesan pikeun maén. Dilaksanakeun deui, dina unggal kasempetan, tapi kahirupan ngagaduhan cara pikeun nyobaan ngalangkungan kuring ...

puisi

Belang

Sabar anaking batin Tong ngagorowok nalika kasucian nyebrot Cahaya anjeun bakal menang - Nyarios

puisi

kartun

Kalangkang asalna tina poék Ngajadi otak katingali jero, dimana teu aya Persépsi ngabentuk kahirupan - Nyarios

puisi

magnet

Gagasan Pamisahan Dicabak jadi dua teras sumebar Pikeun milari jalan urang deui di antara seueur Pikeun mikawanoh silih ngaliwatan perasaan Pikeun nyandak kabisat raksasa sareng terang urang ...

puisi

Ad Astra

Kantos hadir cahaya Sakuriling bunderan poék anu disebut rohangan Bénténg sakilas ngeunaan bumi - Nyarios

puisi

Awakening

Rupa-rupa jangjang iman anu anyar. Kagumbiraan siga anak anjing, Adventures ngantosan.

- Mytika

puisi

Tikél Tikét

Urgency asalna tina Waktu Mikir yén éta kawates Henteu Ngantep anjeun ningali éta Henteu Aya - Nyarios

basa

Gabung sareng klub

Janten anu munggaran terang iraha urang pasang waleran énggal pikeun patarosan spiritual anjeun.

Tuturkeun Mytika