imah / palajaran spiritual

Tag - pelajaran spiritual

puisi

pamaén

Jutaan rupa anu kuring ningali, tujuh babaturan kuring neuteup ka kuring. Seueur panyamaran anu aranjeunna candak, saha anu gigireun nyamar? Ngarobih penampilan fisik, sanaos ngan tujuh pilihan ...

puisi

tuju

Anjeun pasihan abdi naskah, hatur nuhun kanggo tawaran éta. Cara hirup hirup, tambahkeun kana koffer kuring. Lalakon anjeun ngan ukur hiji, seueur naskah anu dipasihkeun. Entong kesel, upami anjeun henteu ...

puisi

taya sahijieun

Teu aya anu sampurna, kuring nguping aranjeunna nyarios, masihan ka Ego alesan pikeun maén. Dilaksanakeun deui, dina unggal kasempetan, tapi kahirupan ngagaduhan cara pikeun nyobaan ngalangkungan kuring ...

puisi

Belang

Sabar anaking batin Tong ngagorowok nalika kasucian nyebrot Cahaya anjeun bakal menang - Nyarios

puisi

kartun

Kalangkang asalna tina poék Ngajadi otak katingali jero, dimana teu aya Persépsi ngabentuk kahirupan - Nyarios

basa

Gabung sareng klub

Janten anu munggaran terang iraha urang pasang waleran énggal pikeun patarosan spiritual anjeun.

Tuturkeun Mytika