imah / mikropon

Tag - micropoetry

puisi

Awakening

Rupa-rupa jangjang iman anu anyar. Kagumbiraan siga anak anjing, Adventures ngantosan.

- Mytika

puisi

Tikél Tikét

Urgency asalna tina Waktu Mikir yén éta kawates Henteu Ngantep anjeun ningali éta Henteu Aya - Nyarios

puisi

Focus

Teras sadar yén énergi anu difokuskeun mangrupikeun kanyataan anu leres. - Nyarios

puisi

reinkarnasi

Siga budak leutik Anjeunna ngarasa ambisius Hoyong ngambil alih dunya Teras robih Nalika ngantepkeun dunya Anjeunna karaos tengtrem Sapertos sepuh siga sepuh ...

puisi

Panineungan

Sambungan diperyogikeun. Ngaleungit dina kasadaran anjeun nyalira. Panggihan Diri Leres.

- Mytika

puisi

Windows

Di tukangeun unggal soca, hirup anggepan bebeneran, ngadangukeun mangrupakeun konci.

- Mytika

basa

Gabung sareng klub

Janten anu munggaran terang iraha urang pasang waleran énggal pikeun patarosan spiritual anjeun.

Tuturkeun Mytika