imah / kelingan

Tag - eling

puisi

pamaén

Jutaan rupa anu kuring ningali, tujuh babaturan kuring neuteup ka kuring. Seueur panyamaran anu aranjeunna candak, saha anu gigireun nyamar? Ngarobih penampilan fisik, sanaos ngan tujuh pilihan ...

puisi

lapisan

Buka caket eunteung, tingali sabaraha langkung geulis? Lapisan Égo, dilucuti ti luar. Beuki jauh tina naon waé, kirang kaendahan anjeun ningali. Saha waé anu anjeun kéngingkeun ...

basa

Gabung sareng klub

Janten anu munggaran terang iraha urang pasang waleran énggal pikeun patarosan spiritual anjeun.

Tuturkeun Mytika