imah / kasadaran sadar

Tag - kasadaran sadar

puisi

tuju

Anjeun pasihan abdi naskah, hatur nuhun kanggo tawaran éta. Cara hirup hirup, tambahkeun kana koffer kuring. Lalakon anjeun ngan ukur hiji, seueur naskah anu dipasihkeun. Entong kesel, upami anjeun henteu ...

puisi

taya sahijieun

Teu aya anu sampurna, kuring nguping aranjeunna nyarios, masihan ka Ego alesan pikeun maén. Dilaksanakeun deui, dina unggal kasempetan, tapi kahirupan ngagaduhan cara pikeun nyobaan ngalangkungan kuring ...

puisi

Belang

Sabar anaking batin Tong ngagorowok nalika kasucian nyebrot Cahaya anjeun bakal menang - Nyarios

puisi

pangakuan

Raray terus robih, nalika kuring ningali anjeunna gugup. Iraha nyarios "lirén", kalayan kemungkinan sajajalan? Rébuan rupa, unggal dibayangkeun. Masing-masing deui kageulisan ...

puisi

kartun

Kalangkang asalna tina poék Ngajadi otak katingali jero, dimana teu aya Persépsi ngabentuk kahirupan - Nyarios

puisi

magnet

Gagasan Pamisahan Dicabak jadi dua teras sumebar Pikeun milari jalan urang deui di antara seueur Pikeun mikawanoh silih ngaliwatan perasaan Pikeun nyandak kabisat raksasa sareng terang urang ...

puisi

Ad Astra

Kantos hadir cahaya Sakuriling bunderan poék anu disebut rohangan Bénténg sakilas ngeunaan bumi - Nyarios

basa

Gabung sareng klub

Janten anu munggaran terang iraha urang pasang waleran énggal pikeun patarosan spiritual anjeun.

Tuturkeun Mytika