imah / haiku

Tag - haiku

puisi

Belang

Sabar anaking batin Tong ngagorowok nalika kasucian nyebrot Cahaya anjeun bakal menang - Nyarios

puisi

Awakening

Rupa-rupa jangjang iman anu anyar. Kagumbiraan siga anak anjing, Adventures ngantosan.

- Mytika

puisi

Focus

Teras sadar yén énergi anu difokuskeun mangrupikeun kanyataan anu leres. - Nyarios

puisi

Panineungan

Sambungan diperyogikeun. Ngaleungit dina kasadaran anjeun nyalira. Panggihan Diri Leres.

- Mytika

puisi

Windows

Di tukangeun unggal soca, hirup anggepan bebeneran, ngadangukeun mangrupakeun konci.

- Mytika

basa

Gabung sareng klub

Janten anu munggaran terang iraha urang pasang waleran énggal pikeun patarosan spiritual anjeun.

Tuturkeun Mytika