imah / Diri Sajati

Tag - Diri Sejati

Diri Sajati

Naha Diri Sajati Diri?

Diri Sejati mangrupikeun bagian ti Gusti, sapertos Gusti mangrupikeun bagian ti sadayana. Diri Sejati anu ngamungkinkeun jalma ngarasa sareng ngajaga éta nyambung sareng nurani maranéhanana. Abdi ...

basa

Gabung sareng klub

Janten anu munggaran terang iraha urang pasang waleran énggal pikeun patarosan spiritual anjeun.

Tuturkeun Mytika