imah / cacakan

Tag - pondok

puisi

Belang

Sabar anaking batin Tong ngagorowok nalika kasucian nyebrot Cahaya anjeun bakal menang - Nyarios

puisi

kartun

Kalangkang asalna tina poék Ngajadi otak katingali jero, dimana teu aya Persépsi ngabentuk kahirupan - Nyarios

puisi

Ad Astra

Kantos hadir cahaya Sakuriling bunderan poék anu disebut rohangan Bénténg sakilas ngeunaan bumi - Nyarios

puisi

Awakening

Rupa-rupa jangjang iman anu anyar. Kagumbiraan siga anak anjing, Adventures ngantosan.

- Mytika

puisi

Tikél Tikét

Urgency asalna tina Waktu Mikir yén éta kawates Henteu Ngantep anjeun ningali éta Henteu Aya - Nyarios

puisi

Focus

Teras sadar yén énergi anu difokuskeun mangrupikeun kanyataan anu leres. - Nyarios

puisi

reinkarnasi

Siga budak leutik Anjeunna ngarasa ambisius Hoyong ngambil alih dunya Teras robih Nalika ngantepkeun dunya Anjeunna karaos tengtrem Sapertos sepuh siga sepuh ...

puisi

ABC urang

Otak tiasa ngabédakeun sajajalan takwa anu saé ngabantosan upami terang yén kaleungitan kedah henteu neken persépsi, patarosan, réspon anu ngagulkeun arah universal ...

basa

Gabung sareng klub

Janten anu munggaran terang iraha urang pasang waleran énggal pikeun patarosan spiritual anjeun.

Tuturkeun Mytika