imah / Allah

Tag - Gusti

Gusti & Rohani

Naon ari Gusti?

Gusti mangrupikeun sumber anu teu aya watesna sareng anu nyiptakeun sagala rupa dina jasmani, rohani, sareng sajabina anu tiasa dibayangkeun. Gusti mangrupikeun kombinasi anu saé pikeun sadaya ...

basa

Gabung sareng klub

Janten anu munggaran terang iraha urang pasang waleran énggal pikeun patarosan spiritual anjeun.

Tuturkeun Mytika