imah / puisi / reinkarnasi
puisi

reinkarnasi

reinkarnasi

Jiga budak leutik
Anjeunna asa ambisius
Hoyong ngambil alih dunya
Terus dirobah
Nalika anjeunna ngantepkeun dunya
Anjeunna karaos tengtrem
Sapertos sepuh

Sapertos sepuh
Anjeunna karaos tengtrem
Nalika anjeunna ngantepkeun dunya
Terus dirobah
Hoyong ngambil alih dunya
Anjeunna asa ambisius
Jiga budak leutik

- Nyarios

19 Komentar

Pencét didieu pikeun masangkeun komentar

Bagikeun sudut pandang anjeun

basa

Gabung sareng klub

Janten anu munggaran terang iraha urang pasang waleran énggal pikeun patarosan spiritual anjeun.

Tuturkeun Mytika

%d blogger kawas kieu: