imah / puisi / pangakuan
puisi

pangakuan

pangakuan

Raray teras robih,
nalika kuring ningali anjeunna gugup.

Nalika nyarios "eureun", sareng
kemungkinan sajajalan?


Rébuan rupa,
unggal tiasa dibayangkeun.

Masing-masing deui kageulisan,
maka bahkan pasti.


Pas kuring ningali manehna,
haté kuring ngaléngkah léngkah buta.

Kasampurnaan kuring terang,
dina kahirupan ieu, henteu kantos pendak.


Cimata mimiti ngalirkeun,
sakumaha pikeun kahiji kalina kuring terang.

Abdi sumping ka dieu pikeun mendakan
hal kuring leungit, murni tur leres.


Sora malaikat,
"Hayu urang pernah pisah!"

Kecap kuring salawasna
diasihkeun, caket dina jero haté.

- Nyarios

Tambah Comment

Pencét didieu pikeun masangkeun komentar

Bagikeun sudut pandang anjeun

basa

Gabung sareng klub

Janten anu munggaran terang iraha urang pasang waleran énggal pikeun patarosan spiritual anjeun.

Tuturkeun Mytika

%d blogger kawas kieu: