imah / puisi / pamaén
puisi

pamaén

pamaén

Jutaan rupa kuring ningali,
tujuh babaturan kuring neuteup kuring.

Seueur panyamaran anu aranjeunna candak,
anu gigireun nyamar?

Ngarobih penampilan fisik, 
sanaos ngan tujuh pilihan.

Tujuh panon, tujuh irung,
Tujuh imut, tujuh pose.

Campur sareng pertandingan sigana unik,
kaleresan moal aya anu wani nyarios.

Pelajaran diajarkeun ti tempat cinta,
malah kajahatan engké dibebaskeun.

Kuring ningali anjeun pikeun saha anjeun,
keukeuh sakali dilakukeun atas bintang.

- Nyarios

Tambah Comment

Pencét didieu pikeun masangkeun komentar

Bagikeun sudut pandang anjeun

basa

Gabung sareng klub

Janten anu munggaran terang iraha urang pasang waleran énggal pikeun patarosan spiritual anjeun.

Tuturkeun Mytika

%d blogger kawas kieu: