imah / puisi / ngiringan
puisi

ngiringan

ngiringan

Milarian jalur.
Langit Moonlit ngajantenkeun pituduh.
Haté asa di imah.

- Mytika

Tambah Comment

Pencét didieu pikeun masangkeun komentar

Bagikeun sudut pandang anjeun

basa

Gabung sareng klub

Janten anu munggaran terang iraha urang pasang waleran énggal pikeun patarosan spiritual anjeun.

Tuturkeun Mytika

%d blogger kawas kieu: