imah / Kembar Flames & Cinta Ilahi / Naon sababaraha latihan pikeun seuneu kembar anu nembé tepang?
Kembar Flames & Cinta Ilahi

Naon sababaraha latihan pikeun seuneu kembar anu nembé tepang?

Naon sababaraha latihan pikeun seuneu kembar anu nembé tepang?

Aya seueur latihan anu seuneu kembar ngalakukeun saling pikeun nyaimbangkeun sareng tumuh babarengan. Husus latihan ieu tiasa dipasihkeun saatos ngahijikeun deui. Saran ieu tiasa janten titik awal anu saé.

Ngabahas Wates
nyiptakeun wates sareng gaduh latihan batesan dimana anjeun tiasa saling jujur ​​sareng nyarioskeun naon anu anjeun milari dina hubungan. Sasaurang tiasa resep hubungan romantis sedengkeun anu sanés tiasa museurkeun hubungan platonic. Sanaos hal-hal tiasa teras robih, mangrupakeun ide anu saé pikeun netepkeun harepan mimiti pikeun mastikeun duanana aya dina kaca anu sami. Nalika ngahijikeun deui, tiasa gampang pisan luncat kana kahirupan séwang-séwangan sareng janten langsung silih obseskeun. Netepkeun wates tiasa janten léngkah anu hadé dina neraskeun ku cara saimbang.

Ngabahas sudut pandang
Ngobrolkeun hal-hal dina kahirupan anu anjeun raoskeun pisan. Ieu panginten kalebet politik atanapi agama atanapi naon waé. Pasang diri anjeun ka luar sana tina segi saha anjeun sareng naon anu anjeun daék ngarobih ngalawan naon anu anjeun teges. Éstu ngupingkeun séwang-séwang sareng ngartos kana kanyataan yén jalma-jalma ngagaduhan sudut pandang anu béda dumasar kana kahirupan anu masing-masing hirupna. Entong nyobian silih robih tapi gaduh diskusi dimana anjeun tiasa ngabantosan anu sanés ngartos naha anjeun raoseun sapertos anjeun, bari ngusahakeun ngartos aranjeunna.

Ngabahas Jalma
Ngobrol ngeunaan jalma-jalma anu paling penting dina kahirupan anjeun. Atur sababaraha tingkatan sareng mutuskeun saha anu anjeun pasang dina unggal tingkat. Salaku conto, anjeun tiasa nempatkeun kulawarga anjeun dina kelas 1 upami aranjeunna jalma anu paling penting pikeun anjeun. Anjeun tiasa milih nempatkeun babaturan anjeun dina kelas 2 sareng panginten tatangga di nagara golongan 3. Teu aya jalan anu pas pikeun ngalakukeun ieu anu universal pikeun sadayana. Koncina pikeun mutuskeun saha anu gaduh prioritas. Upami dua jalma nyauran anjeun pikeun bantosan, mana anu anjeun ngabantosan upami anjeun ngan ukur ngan ukur ngan hiji? Jalma éta kedah langkung caket (conto Tingkat 1) tibatan anu sanés anu tiasa dina tingkat handap (conto Tingkat 2). Latihan ieu tiasa ngabantosan masing-masing tapi ogé ngabantosan kembarna pikeun ngartos peran anu dilakukeun ku masing-masing jalma dina kahirupanna.

Ngabahas Sejarah
Ngobrol ngeunaan kajadian utama anu parantos kajantenan dina kahirupan anjeun. Kalayan sababaraha analisa anjeun panginten bakal mendakan yén kajadian anjeun saling paséa. Ieu tiasa lumangsung dina cara anu sami atanapi sabalikna. Salaku conto, nalika salah éta gering, aranjeunna panginten tiasa pulih sacara ajaib sedengkeun anu sanés janten gering. Alternatipna, duanana panginten semi-gering dina waktos anu sami. Ieu conto kembar sacara teu sadar milari anu sanés ku cara silih gentos atanapi nyaimbangkeun tanaga sareng nyalira. Coba pikeun ngabandingkeun garis waktos tina kajadian ieu sareng panginten anjeun bakal numuwuhkeun pamahaman anu langkung jero ngeunaan kunaon hal-hal kajantenan sareng tingali kumaha anjeun teras-terasan silih tingali sacara rohani. Kembar sacara teu sadar ngarancang kahirupan pikeun masing-masing, jadi cobian mendakan kumaha kembaran anjeun resep kana kahirupan anu anjeun hirup. Salaku conto, upami hirup anjeun stabil sareng anjeun resep kana petualangan, kembar anjeun panginten ngagaduhan kahirupan anu petualangan sareng stabilitas anu diarepkeun. Coba ulah kesel dina kembar anjeun. Duanana anjeun nyiptakeun kahirupan anu sanésna dumasar kana naon anu anjeun pikahoyong pikeun diri anjeun nyalira kaputusan anu didamel ti tempat cinta. Ka payunna, anjeun bakal langkung ngartos ngeunaan kabutuhan séwang-séwangan.

Nalika ngalaksanakeun latihan ieu, jujur. Ucapkeun kumaha anjeun leres-leres ngaraoskeun sagalana. Upami anjeun hoyong ngaraoskeun cinta ilahi sareng kabébasan anu ditampi kalayan 100% ditampi, anjeun kedah terbuka 100%. Coba pikeun émut yén anjeun nyarios sareng jiwa anjeun nyalira nalika anjeun nyarios ka aranjeunna janten cacat diri anjeun kedah dibahas sacara jujur. Nalika ngupingkeun aranjeunna, janten nampi sareng henteu nangtoskeun aranjeunna pikeun naon-naon anu aranjeunna rasakeun. Saban pamadegan yén anjeun nyepeng anu sanés naha kedah diatasi sareng dibereskeun atanapi anjeun bakal mayar kanggo mayar éta dina kahirupan anjeun sorangan. Nalika aya anu nyarios yén aranjeunna "moal pernah" ngalakukeun hiji hal, éta bumi langit ningali ieu salaku pamundut a palajaran sabab aranjeunna nyarios ka jagad raya yén aranjeunna henteu ngartos naon-naon. Sapertos kitu, alam semesta nyiptakeun kaayaan pikeun jalma anu ngagaduhan pamahaman éta. Pamustunganana, anjeun peryogi pangertian anu lengkep pikeun balik ka hiji. Sadaya persépsi aya dina hiji tapi aya kaputusan anu salah paham anu ngahasilkeun pamisah; nyababkeun dualitas sareng nyegah panyatuan.

Baring jiwa kuring,
pikeun kahiji kalina.

Nyandak leungeun anjeun,
nutup panon kuring.

Arwah ngahiji,
latihan kapercayaan.

Wates dina tempat,
cinta ilahi bisa ngapung.

Buka pikiran kuring,
ngalaan unggal kasalahan.

Salah sahiji cara mikir,
henteu nandeskeun hukum.

United fokus,
misi gabungan.

Gawe bareng,
ngabagi hiji visi.


- Mytika

Tambah Comment

Pencét didieu pikeun masangkeun komentar

Bagikeun sudut pandang anjeun

basa

Gabung sareng klub

Janten anu munggaran terang iraha urang pasang waleran énggal pikeun patarosan spiritual anjeun.

Tuturkeun Mytika

%d blogger kawas kieu: