imah / Bumi sareng Énergi Flickering / Naon anu ngabantuan nyaimbangkeun tanaga anu kedip-kedip?
Bumi sareng Énergi Flickering

Naon anu ngabantuan nyaimbangkeun tanaga anu kedip-kedip?

Naon anu ngabantuan nyaimbangkeun tanaga anu kedip-kedip?

Diri Sajati latihan pangakuan ngabantuan kasaimbangan tanaga anu hurung.

Aya cara anu béda pikeun ngalaksanakeun latihan pangakuan True True gumantung kana anu raoseun alami pikeun anjeun. Nalika ngalakukeun latihan ieu, anjeun panginten mendakan anjeun asup kana kaayaan eling anu béda. Ieu nyiptakeun disassociation samentawis sareng anjeun perbawa anu ngadeukeutkeun anjeun kana Diri Sejati Anjeun.

Ieu sababaraha conto latihan pangakuan Diri Leres:

engapan
Téhnik pernapasan anu béda ngamungkinkeun jalma pikeun nyambung sareng True Self. Hiji téknik nyaéta nghirupan ngalangkungan sungut anjeun dugi bayah anjeun dieusian dugi ka kapasitas anu pangluhurna. Saatos ngahontal kapasitas éta, tanpa ngaluarkeun napas, cobian inhale sakedik deui. Anjeun teras tiasa napas gancang ngaliwatan irung, bari ngembangna napas terakhir. Saatos ngulang deui ieu sababaraha kali, awak anjeun bakal mulai karaos hampang.

Chants
Sipat ngulang chanting nyiptakeun perasaan geter. Geter ieu karasa di sakujur awak, sahingga sora ngabébaskeun pikiran.

tapa
Semedi ngalibatkeun istirahat awak dina posisi rélaxasi murni. Éta mangrupikeun usaha sadar pikeun ngatur hubungan antara karakter sareng Diri Leres. Dina raraga ngalakukeun ieu, anjeun tiasa nyobian ngahontal kaayaan impian bari tetep eling. Sababaraha jalmi tiasa ngalakukeun ieu ngagolér tapi anu sanés panginten sesah tetep dijaga kecuali aranjeunna lungguh nangtung.

manjang
Manjang nyaéta jinis hubungan antara True Self sareng awak fisik anjeun. Leres Diri ngagunakeun énergi sekering pikeun nempatkeun geter dina awak. Nalika manjang, anjeun tiasa ngaraosan énergi anu nyampur ngalangkungan jitters anu diciptakeun ku gaya push / pull.

Énergi hérang mawa perasaan teu tenang. Perasaan sareng pamikiran mangrupikeun panyipta kanyataan urang. Ku nyaimbangkeun énergi kedip-kedip urang tiasa nyiptakeun stabilitas dina kahirupan urang. Stabilitas ieu tiasa dianggo salaku titik tingkat dasar anu nyababkeun nunjukkeun kabagjaan urang.

- Mytika

Tambah Comment

Pencét didieu pikeun masangkeun komentar

Bagikeun sudut pandang anjeun

basa

Gabung sareng klub

Janten anu munggaran terang iraha urang pasang waleran énggal pikeun patarosan spiritual anjeun.

Tuturkeun Mytika

%d blogger kawas kieu: