imah / Kembar Flames & Cinta Ilahi / Naon anu tiasa disatukan ku seuneu kembar?
Kembar Flames & Cinta Ilahi

Naon anu tiasa disatukan ku seuneu kembar?

Naon anu tiasa disatukan ku seuneu kembar?

Seuneu kembar tiasa ngalaksanakeun naon waé misi khusus na. Ieu bakal diturunkeun ka aranjeunna dina waktos anu ditangtoskeun. Béda pikeun saréréa. Sababaraha urang ngan saukur henteu ngagaduhan tujuan dina kahirupan anu tangtu. Umum pikeun mikir yén unggal jalma ngagaduhan udagan tapi ieu sanés masalahna. Aya jalma anu aya di dieu khusus pikeun ngalaman kahirupan sareng tumuh palajaran hirup. Aranjeunna langkung resep hirup hirup sareng henteu ngaraos hoyong ngudag tujuan.

Anjeun kakuatan kuring,
Kami hawa anjeun.
Ngarangkul kalakuan urang,
sapasang sampurna.

Urang tiasa tabrakan,
meureun bersaing.
Nalukkeun kahirupan,
misi lengkep.

- Mytika

6 Komentar

Pencét didieu pikeun masangkeun komentar

Bagikeun sudut pandang anjeun

basa

Gabung sareng klub

Janten anu munggaran terang iraha urang pasang waleran énggal pikeun patarosan spiritual anjeun.

Tuturkeun Mytika

%d blogger kawas kieu: