imah / Persépsi, Gangguan sareng Simbol / Naon anu ngaganggu?
Persépsi, Gangguan sareng Simbol

Naon anu ngaganggu?

Naon anu ngaganggu?

Selingan mangrupikeun naon waé anu ngahémat énergi tina titik fokus.

Gangguan aya sababaraha bentuk sapertos telepon, televisi, radio, koran, jalma, gim, masalah, sareng sajabana… Seringna, gangguan ngaganggu hubungan sareng True Self sareng ngaganggu jalma-jalma tina fokus kana tujuan sadar.

Nalika gangguan anu mimiti ngirangan, gangguan anu sanés tiasa nyerang.

Salaku conto, upami aya anu badé tapa, aranjeunna tiasa aya bewara yén teleponna moal liren disada. Sakali aranjeunna ngaku yén ieu mangrupikeun gangguan anu jelas sareng mareuman telepon, aranjeunna tiasa mendakan bel panto mimiti disada, anjing mimiti babakan, atanapi tatangga na mutuskeun pikeun ngored halaman rumputna.

gangguan muncul
ngabagi perhatian
meakeun pikiran anjeun
nyegah konsentrasi
aranjeunna ngelek waktos anjeun
ngaganggu fokus
perhatian ayeuna musna
nyoplokkeun motif anjeun
meunangkeun deui tujuan anjeun
tujuan ngahontal
kalayan panon dina hadiah
bari ngajaga kontrol

- Mytika

Tambah Comment

Pencét didieu pikeun masangkeun komentar

Bagikeun sudut pandang anjeun

basa

Gabung sareng klub

Janten anu munggaran terang iraha urang pasang waleran énggal pikeun patarosan spiritual anjeun.

Tuturkeun Mytika

%d blogger kawas kieu: