imah / sinar / Naha aya cara anu gampang pikeun terang inti Ray kuring?
sinar

Naha aya cara anu gampang pikeun terang inti Ray kuring?

Naha aya cara anu gampang pikeun terang inti Ray kuring?

Éta tiasa hésé pisan pikeun saha waé pikeun terang inti na cahaya. Aya sababaraha alesan pikeun ieu. Mimiti, kaseueuran jalma gaduh gumuruh sinar anu bénten anu linggih di luhur sinar inti na. Sinar ieu kedah diberesihan, ku ngalangkungan pelajaranana, sateuacan sinar inti ditungkulan. Kadua, hiji jalma ego nyoba nyegah idéntifikasi sinar inti. Ego hoyong tetep hirup janten, salaku mékanisme salamet, éta nyobian nampik nampi sinar inti. Salaku tambahan, jalma gaduh kacenderungan hoyong janten sinar anu tangtu kusabab aranjeunna sacara pribadi ngarasa yén hiji sinar hurung langkung saé tibatan anu sanés. Sadaya sinar nyumbang kana kahirupan ku cara anu béda sareng mangrupikeun bagian penting tina sumber.

Upami batur jauh pisan dina jalur spiritualna, mendakan sinar inti na tiasa janten manpaat pisan pikeun kamajuan salajengna. Pikeun anu sanésna, teraskeun ati-ati. Jalma anu mendakan sinar inti na gaduh kacenderungan pikeun malire palajaran tina sinar anu sanés. Pangajaran ieu penting pikeun kaalaman sareng lulus.

Upami urang nekad pikeun ngaidéntifikasi sinar inti na, cara anu paling gampang nyaéta pikeun nalungtik nyalira ekstrem. Upami hiji jalma ningali hal-hal anu sipatna obsesip atanapi anu benci, aranjeunna tiasa mendakan sinar inti na. Ieu jalan kusabab jalma-jalma ngaraos émosi anu paling sengit tina sinar inti na sareng gaduh waktos anu sesah nampi diri.

Ieu sababaraha conto:

- Upami aya anu benci ka panyatur motivasi, aranjeunna kedah ningali kana akar ieu. Éta kamungkinan gaduh sinar Oranyeu dina inti na.

- Upami aya anu benci nalika jalma-jalma kedah damel damel unggal dinten, aranjeunna kedah ningali kana akar ieu. Éta kamungkinan gaduh sinar Biru dina inti na.

- Upami aya anu kataji ku diajar fakta-fakta anyar sareng ngaraos kedah pisan neuleuman langkung seueur, aranjeunna kedah ningali kana akar ieu. Éta kamungkinan gaduh Ungu Ray inti na.

Nyanghareupan diri tiasa nyingsieunan tapi mangrupikeun léngkah anu diperlukeun pikeun sadar diri lengkep.

Milarian dina pikeun milarian inti kuring
perhatikeun warna
masih milarian deui

Hiji warna perdana hirup di kuring
nawarkeun konci
pikeun ngabébaskeun kuring

Milarian nyalira ku duanana soca ditutup
tungtungna tingali
inti inti kakeunaan


- Mytika



1 Comment

Pencét didieu pikeun masangkeun komentar

Bagikeun sudut pandang anjeun

basa

Gabung sareng klub

Janten anu munggaran terang iraha urang pasang waleran énggal pikeun patarosan spiritual anjeun.

Tuturkeun Mytika

%d blogger kawas kieu: