imah / puisi / magnet
puisi

magnet

magnet

An
gagasan
A misahkeun
Dicabak jadi dua teras sumebar
Pikeun milarian jalan balik di antara seueur
Pikeun silih mikawanoh ngaliwatan perasaan
Pikeun nyandak kabisat buta sareng terang yén kami bakal dicekel
Pikeun terang yén urang bakal balik ka bandung
Hiji cinta salamina ningali
Hiji buruan parantos réngsé
Reuniting
Us

- Nyarios

Tambah Comment

Pencét didieu pikeun masangkeun komentar

Bagikeun sudut pandang anjeun

basa

Gabung sareng klub

Janten anu munggaran terang iraha urang pasang waleran énggal pikeun patarosan spiritual anjeun.

Tuturkeun Mytika

%d blogger kawas kieu: