imah / puisi / lapisan
puisi

lapisan

lapisan

Buka caket kana eunteung,
tingali sabaraha geulis?
Lapisan Ego,
dilucuti ti luar.

Jauh tina naon,
kirang kaendahan anjeun ningali.
Saha waé anu anjeun caket,
teu tiasa ngabantosan cinta anu jero.

Gambar anjeun nyalira,
anjeun moal tiasa leres terang.
Jarak pangleutikna,
purity gaul sareng Ego.

- Nyarios

Tambah Comment

Pencét didieu pikeun masangkeun komentar

Bagikeun sudut pandang anjeun

basa

Gabung sareng klub

Janten anu munggaran terang iraha urang pasang waleran énggal pikeun patarosan spiritual anjeun.

Tuturkeun Mytika

%d blogger kawas kieu: