imah / Alam Semesta / Kumaha kuring terang upami kuring parantos patepung Diri Leres atanapi Ego?
Alam Semesta

Kumaha kuring terang upami kuring parantos patepung Diri Leres atanapi Ego?

Kumaha kuring terang upami kuring parantos patepung Diri Leres atanapi Ego?

Nalika salah sahiji parantos pendak sareng aranjeunna Diri Sajati, aranjeunna ngagaduhan rasa aman haneut. Éta raoseun sapertos ngeusian kakosongan sareng mendakan hal anu teras-terasan dipilarian. Ieu sering dipirig ku kekebul, sapertos jangjang kukupu gancang, dina dada. Sering kali jalma-jalma ngaraos langkung énténg sareng sensasi naék ka jero (sapertos ditarik ka luhur) nalika aranjeunna parantos patepung Diri Sejati.

Nalika salah sahiji parantos pendak sareng aranjeunna ego, aranjeunna ngaraos raos janten beurat sareng beurat (sapertos didorong ka handap).

Kumaha kuring terang upami kuring parantos patepung Diri Leres atanapi Ego?

Duanana True Self sareng Ego diperyogikeun pikeun ngalaman kahirupan. Ngaliwatan hubungan énergi dorong / tarik, aranjeunna nyegah batur janten énergi murni atanapi murni jasmani. Sabalikna, ayana, sakumaha padumuk Bumi anu terang, aya di sababaraha tempat di antara dua; sampurna ngagabungkeun spiritual sareng fisik pikeun ngahontal stabilitas. Perasaan sareng persépsi hiji jalma nangtoskeun dimana sisi aranjeunna langkung caket dina pangalaman kanyataan ayeuna.

naon naék
kedah turun
malah badut
tiasa gaduh kekerot


mendakan Diri Leres
dina panon anjeun
coba héd
Nyamur Ego

- Mytika

Tambah Comment

Pencét didieu pikeun masangkeun komentar

Bagikeun sudut pandang anjeun

basa

Gabung sareng klub

Janten anu munggaran terang iraha urang pasang waleran énggal pikeun patarosan spiritual anjeun.

Tuturkeun Mytika

%d blogger kawas kieu: