imah / Perasaan, Konci sareng Manifestasi / Kumaha kuring terang upami kuring leres-leres terang naon-naon?
Perasaan, Konci sareng Manifestasi

Kumaha kuring terang upami kuring leres-leres terang naon-naon?

Kumaha kuring terang upami kuring leres-leres terang naon-naon?

Eta kajadian. Naon waé anu kajantenan dina kahirupan, di jero anjeun terang yén éta bakal kajadian.

Kumaha anjeun terang yén 2 + 2 = 4? Naon anu raoseun upami terang éta? Éta asa sapertos nanaon sabab lamun anjeun terang naon-naon, anjeun henteu kedah merjuangkeun éta. Henteu kedah aya dialog batin dina hal éta. Upami anjeun naroskeun perkawis éta, maka anjeun henteu pasti ngeunaan éta.

Kami teras-terasan ngirimkeun naon anu bakal kajadian di gigireun jagad raya dumasar kana naon anu urang terang bakal kajadian. Alam semesta teras nampilkeunana ka urang dina bentuk fisik anu urang sebut kahirupan. Nalika anjeun naroskeun upami aya kajadian, anjeun ngenalkeun kamungkinan anu tiasa atanapi henteu tiasa dianggo pikeun anjeun gumantung kana naon anu anjeun terangkeun odds na.

Hirup saderhana.

kapastian henteu naros

waleran tiasa janten teu disebatkeun

ngalaunan bongbolongan anu tipayun

outsmart niat sesat

meunang pelajaran anu diperyogikeun

pikeun ngarangkul arah anu leres

- Mytika

7 Komentar

Pencét didieu pikeun masangkeun komentar

Bagikeun sudut pandang anjeun

basa

Gabung sareng klub

Janten anu munggaran terang iraha urang pasang waleran énggal pikeun patarosan spiritual anjeun.

Tuturkeun Mytika

%d blogger kawas kieu: