imah / Kembar Flames & Cinta Ilahi / Kumaha kuring terang seuneu kembar leres-leres aya?
Kembar Flames & Cinta Ilahi

Kumaha kuring terang seuneu kembar leres-leres aya?

Kumaha kuring terang seuneu kembar leres-leres aya?

Kaseueuran jalma ngaraoskeun kakosongan di jerona, anu mangrupikeun kahoyong cinta anu sampurna anu sampurna. Rindu ieu tiasa ditingali salaku buktina cinta ilahi mungkin.

Upami batur leres-leres terang éta seuneu kembar nyata, maka seuneu kembar leres-leres aya di na bumi langit. Upami aranjeunna henteu terang éta, maka éta moal aya pikeun aranjeunna. Pamahaman ieu ngeunaan kumaha masing-masing alam semesta dianggo tiasa diterapkeun dina unggal aspék kahirupan hiji jalma.

Sadaya jalur anu kuring jalankeun,
ngarahkeun deui ka anjeun.
Dasi anu teu katingali,
nunjukkeun pandangan anjeun ka kuring.
Tara,
Abdi kantos terang.
Nembongkeun kaasih,
anu karaos leres pisan.

- Mytika

Tambah Comment

Pencét didieu pikeun masangkeun komentar

Bagikeun sudut pandang anjeun

basa

Gabung sareng klub

Janten anu munggaran terang iraha urang pasang waleran énggal pikeun patarosan spiritual anjeun.

Tuturkeun Mytika

%d blogger kawas kieu: