imah / kira-kira

kira-kira

kira-kira

Wilujeng sumping Mytika Speak. 

Kami ngadamel situs ieu kanggo ngabagi elmu sareng anu milari.

Unggal patarosan aya jawaban. Unggal jawaban mangrupikeun konci. Jawaban anu aya dina situs ieu nyaéta naon anu kami terang leres.

Anjeun teu kedah satuju kana sagala anu dicarioskeun dina situs ieu. Naon anu aya dina halaman ieu panginten henteu pas pikeun pangalaman hirup anjeun ayeuna. Punten teraskeun ku pikiran kabuka sareng cobian raos walerna. Upami aya bagian anu raoseun pikeun anjeun, maka panginten anjeun tiasa milih anu nyoko kana éta bagian. Upami aya bagian anu henteu raoseun pikeun anjeun atanapi upami anjeun anggap éta bertentangan sareng kapercayaan anjeun, maka hatur nuhun pikeun ngadatangan sareng kami ngarepkeun anu pangsaéna dina perjalanan.

Lenyepan ku élmu
tina bebeneran pikeun dicaritakeun.

Kahirupan ngeusi tatarucingan
sareng petunjuk pikeun dibongkar.

Nyalira di jalan ieu
panon kuring muka lega.

Rénghap napas pinuh
kalayan henteu disumputkeun.

Salaku waktos ngaleungit
sapanjang sareng sadaya rohangan.

Jiwa kuring diungkabkeun
sareng dipinuhan rahmat murni.

Tari anu dipimpin ku cahaya
nyaéta ngangkat haté kuring.

Wayahna nembongan
sabab kuring milih ngamimitian.

- Mytika

basa

Gabung sareng klub

Janten anu munggaran terang iraha urang pasang waleran énggal pikeun patarosan spiritual anjeun.

Tuturkeun Mytika

%d blogger kawas kieu: