imah / puisi
puisi

pamaén

Jutaan rupa anu kuring ningali, tujuh babaturan kuring neuteup ka kuring. Seueur panyamaran anu aranjeunna candak, saha anu gigireun nyamar? Ngarobih penampilan fisik, sanaos ngan ...

Kategori - Puisi

basa

Gabung sareng klub

Janten anu munggaran terang iraha urang pasang waleran énggal pikeun patarosan spiritual anjeun.

Tuturkeun Mytika