imah / Kaulinan
Kaulinan

Naon Kaulinan?

Hirup. Éta masalah persépsi. "Kuring gaduh ideu, hayu urang maénkeun kaulinan." "Kaulinan naon?" "Kami bakal nyieun hiji." "Ok ...

Kategori - Kaulinan

basa

Gabung sareng klub

Janten anu munggaran terang iraha urang pasang waleran énggal pikeun patarosan spiritual anjeun.

Tuturkeun Mytika