imah / puisi / kartun
puisi

kartun

kartun

Kalangkang datang tina poék
Ngajantenkeun otak katémbong jero, dimana teu aya
Persépsi ngabentuk kahirupan

- Nyarios

Tambah Comment

Pencét didieu pikeun masangkeun komentar

Bagikeun sudut pandang anjeun

basa

Gabung sareng klub

Janten anu munggaran terang iraha urang pasang waleran énggal pikeun patarosan spiritual anjeun.

Tuturkeun Mytika

%d blogger kawas kieu: