imah / puisi / Ad Astra
puisi

Ad Astra

Ad Astra

Kantos hadir cahaya
Sabudeur bunderan poék disebut rohangan
Béntangan sakedapan bumi

- Nyarios

Tambah Comment

Pencét didieu pikeun masangkeun komentar

Bagikeun sudut pandang anjeun

basa

Gabung sareng klub

Janten anu munggaran terang iraha urang pasang waleran énggal pikeun patarosan spiritual anjeun.

Tuturkeun Mytika

%d blogger kawas kieu: