imah / puisi / Focus
puisi

Focus

Focus

Pikeun teras éling
éta tanaga anu museur nyaéta
kanyataan sajati.

- Nyarios

2 Komentar

Pencét didieu pikeun masangkeun komentar

Bagikeun sudut pandang anjeun

basa

Gabung sareng klub

Janten anu munggaran terang iraha urang pasang waleran énggal pikeun patarosan spiritual anjeun.

Tuturkeun Mytika

%d blogger kawas kieu: