imah / puisi / Belang
puisi

Belang

Belang

Sabar anak batin
Entong ngajerit nalika kasucian nyaring
Cahaya anjeun bakal menang

- Nyarios

2 Komentar

Pencét didieu pikeun masangkeun komentar

Bagikeun sudut pandang anjeun

  • Héy! Ngan ngahontal pikeun masihan terang yén anjeun parantos dicalonkeun pikeun Golden Bloggerz Award. Wilujeng. * Upami situs anjeun bébas penghargaan, kuring sapinuhna ngartos sareng ngagunakeun ieu salaku kasempetan pikeun nunjukkeun yén kuring bener-bener ngahargaan karya anjeun .❤️

basa

Gabung sareng klub

Janten anu munggaran terang iraha urang pasang waleran énggal pikeun patarosan spiritual anjeun.

Tuturkeun Mytika

%d blogger kawas kieu: