imah / puisi / Awakening
puisi

Awakening

Awakening

Anyar jangjang iman.
Bungah siga anak anjing,
Petualangan ngantosan.

- Mytika

4 Komentar

Pencét didieu pikeun masangkeun komentar

Bagikeun sudut pandang anjeun

basa

Gabung sareng klub

Janten anu munggaran terang iraha urang pasang waleran énggal pikeun patarosan spiritual anjeun.

Tuturkeun Mytika

%d blogger kawas kieu: